Premium Garantie Service espressomachine

Bij de aanschaf van een nieuwe espressomachine bij CasaBarista bieden wij de optie voor een Premium Garantie Service.

Benieuwd naar de meest actuele zakelijke Barista aanbiedingen?

Voor de meest actuele kortingen en aanbiedingen hebben wij een speciale pagina ingericht voor de zakelijke Barista. Op deze manier weet je zeker dat je met een mooie aanbieding thuiskomt!

Bekijk de aanbiedingen!

Onderhoud op espressomachine merken

Pick-up, Replace & Return espressomachine

Het is altijd vervelend als je een probleem krijgt met een nieuwe espressomachine. Uiteraard wordt dan binnen de garantieperiode het mogelijke defect kostenloos door ons verholpen. Om je nog meer te ontlasten, bieden we een handige Pick-up, Replace & Return van jouw espressomachine gedurende de garantietijd. Deze handige service kan je kiezen bij aanschaf van een espressomachine van CasaBarista. Check de mogelijkheden bij je barista.

Hoe werkt het?

Op afspraak wordt jouw defecte espressomachine thuis opgehaald. Tegelijkertijd ontvang je een leenapparaat van ons: een professionele E61/warmtewisselaar espressomachine, inclusief handleiding en reiniger. Zodat je tijdens de reparatie nooit zonder lekkere koffie komt te zitten. Vervolgens verhelpen wij het probleem van de defecte espressomachine en sturen het na afloop weer retour naar jouw huis. Het leenapparaat wordt dan weer meegenomen. De apparatuur wordt tijdens transport degelijk verpakt in een kunststof box met interne bescherming.

Kosten Premium Garantie Service

Check de voorwaarden bij je barista. Voor slechts €65 per jaar (indicatief) verzorgen wij Premium Garantie Service tijdens de garantieperiode (max 2 jr) binnen Nederland. Handig, want je kunt thuis blijven en krijgt een vervangende espressomachine tijdens de reparatie. Zo zit je nooit zonder heerlijke koffie.