Naked shot

Thuis Barista

Er is veel keus in espresso apparatuur en de juiste toebehoren. Bekende merken zoals BezzeraRocket en Expobar zijn niet te missen in ons assortiment. Verschillende machines zorgen voor uiteenlopende functionaliteit en prijs. Daarom krijg je persoonlijke uitleg in onze shops in Nederland en België. Je bent welkom op afspraak, zodat alle aandacht naar jou gaat, ook buiten kantoortijd! Wil je direct aan de slag met je nieuwe machine? Onze SCA gecertificeerde barista’s demonstreren graag de apparatuur en het goede gebruik om gewoon thuis te kunnen genieten van de lekkerste verse koffie. Ook geven ze daarnaast workshops om de fijne kneepjes van het vak te leren. CasaBarista heeft een servicedienst voor onderhoud en reparatie waarmee je verzekerd bent van goede technische ondersteuning in jouw regio. Zodat er altijd een “barista om de hoek” zit voor hulp, services of persoonlijk advies.

Rocket Espresso
Espressomachines
Koffiemolens
Koffiemolens
CasaBarista Milano Koffiebonen
Koffiebonen
Accessoires
Accessoires

Benieuwd naar de meest actuele zakelijke Barista aanbiedingen?

Voor de meest actuele kortingen en aanbiedingen hebben wij een speciale pagina ingericht voor de zakelijke Barista. Op deze manier weet je zeker dat je met een mooie aanbieding thuiskomt!

Voor de thuis Barista

Italiaanse vlag

Ben jij benieuwd wat er allemaal komt kijken bij een goed kopje koffie? Als jij thuis aan de slag wilt als barista dan leggen wij graag aan de hand van de traditionele Italiaanse ‘5M regels’ de basis van de perfecte koffie uit. Ook voor extra verdieping over de verschillende apparatuur, accessoires en koffiebonen ben je van harte welkom!

Academy

In de Academy kun je terecht voor nog meer kennis over koffie. Zo zijn er workshops om kennis te maken met het Barista vak, kun je certificaten halen met de SCA Barista module en is er een tweejarig leerprogramma dat je kunt volgen met de naam Master Barista Program. Voor lekkere koffie thuis maar ook voor koffie in de horeca leren wij jou de basis of de verdiepingsslag die je zoekt. De workshops zijn ook in groepen te volgen en het is mogelijk dat CasaBarista bij jou op locatie komt. Check de mogelijkheden bij jouw Barista om de hoek.

Service

Het lekkerste kopje koffie zet je met een echte espressomachine en Barista accessoires. Natuurlijk dat doe je op traditionele Italiaanse wijze. Om de perfecte kop koffie te zetten, dient je machine in top conditie te blijven. Met goed onderhoud waarborg je de kwaliteit.

CasaBarista biedt service, onderhoud, reparaties en persoonlijke tuning aan, maar leert je ook graag hoe jij je machine zo goed mogelijk in tact kunt houden.