0

Zakelijk

KOFFIE ZAKELIJK ESPRESSOBARS

Italiaanse vlag

Topklasse verse koffie is hét visitekaartje van uw horecazaak, op kantoor of tijdens een feestelijk evenement. CasaBarista biedt met koffie zakelijk de ondersteuning die u wenst. Van verse koffie tot en met een complete inrichting van professionele espressobars, of de inzet van Barista’s en training van medewerkers. Tevens kunt u onze mobiele Italiaanse koffie- en theebars huren met all-inclusive Barista services tijdens uw event, opening, beurs of feest. Een perfect visitekaartje voor gasten!

Koffiebar in de Horeca

CasaBarista biedt Horeca Koffiebars naar wens. Van de levering van verse koffie tot complete inrichting van uw professionele koffiebar.

Koffie - of theebar op locatie

Onze Italiaanse mobiele koffie- en theebars met Barista bieden een stijlvolle attractie op elk feest of event.

Koffiebar op Kantoor

CasaBarista levert voor organisaties een inhouse koffiebar met professionele Barista.

KOFFIEBAR OP KANTOOR

Italiaanse vlag

Koffielevering of inrichting van unieke Italiaanse koffiebars op kantoor of op locatie. De lekkerste koffie van topkwaliteit voor uw personeel. Inclusief Barista service of training van personeel.

Academy

In de Academy kun je terecht voor nog meer kennis over koffie. Zo zijn er workshops om kennis te maken met het Barista vak, kun je certificaten halen met de SCA Barista module en is er een tweejarig leerprogramma dat je kunt volgen met de naam Master Barista Program. Voor lekkere koffie thuis maar ook voor koffie in de horeca leren wij jou de basis of de verdiepingsslag die je zoekt. De workshops zijn ook in groepen te volgen en het is mogelijk dat CasaBarista bij jou op locatie komt. Check de mogelijkheden bij jouw Barista om de hoek.

Service

Het lekkerste kopje koffie zet je met een echte espressomachine en Barista accessoires. Natuurlijk dat doe je op traditionele Italiaanse wijze. Om de perfecte kop koffie te zetten, dient je machine in top conditie te blijven. Met goed onderhoud waarborg je de kwaliteit.

CasaBarista biedt service, onderhoud, reparaties en persoonlijke tuning aan, maar leert je ook graag hoe jij je machine zo goed mogelijk in tact kunt houden.