Macafe koffiebonen van CasaBarista

MaCafe is een tradtionele Italiaanse espresso koffie branderij uit Lombardije. In Noord Italië worden Italiaanse melanges wat lichter gebrand dan wat in het Zuiden gebruikelijk is. Door de lichtere branding komen de fijne smaaknuances van kwaliteitsbonen beter tot haar recht. MaCafe was de eerste Italiaanse koffiebrander met ecologisch gecertificeerde koffiebonen.

MaCafe is een tradtionele familie koffiebranderij uit Lombardije. In Noord Italië worden Italiaanse melanges wat lichter gebrand dan wat in het Zuiden gebruikelijk is. Door de lichtere branding komen de fijne smaaknuances van kwaliteitsbonen het best tot haar recht.

Keuzestress? Probeer ons proefpakket!

MACAFE

Smaak, type & gebruik MaCafe onderscheidt zich door het gebruik van meerdere Arabica en Robusta koffieboonsoorten voor een écht Italiaanse melange. Alle koffiesoorten worden nog apart gebrand zodat elk type de beste smaakontwikkeling krijgt. Hierna worden de soorten handmatig geselecteerd tot een harmonische compositie. Het resultaat is een milde espresso met een gebalanceerde en rijke smaak. De espresso koffie heeft een dikke smaakvolle crèmelaag.

MACAFE

Smaak, type & gebruik MaCafe onderscheidt zich door het gebruik van meerdere Arabica en Robusta koffieboonsoorten voor een écht Italiaanse melange. Alle koffiesoorten worden nog apart gebrand zodat elk type de beste smaakontwikkeling krijgt. Hierna worden de soorten handmatig geselecteerd tot een harmonische compositie. Het resultaat is een milde espresso met een gebalanceerde en rijke smaak. De espresso koffie heeft een dikke smaakvolle crèmelaag.

MACAFE

MaCafe onderscheidt zich door het gebruik van meerdere Arabica en Robusta koffieboonsoorten voor een écht Italiaanse melange. Alle koffiesoorten worden nog apart gebrand zodat elk type de beste smaakontwikkeling krijgt. Hierna worden de soorten handmatig geselecteerd tot een harmonische compositie. Het resultaat is een krachtige espresso met een volle smaak. Hierdoor blijft de koffiesmaak ook perfect aanwezig in een cappuccino of latte macchiato. De espresso koffie heeft een dikke smaakvolle crèmelaag.

Op zoek naar een espressomachine? Maak gebruik van de gratis keuzehulp!

De Macafe koffiebonen

Als je op zoek bent naar kwaliteitskoffiebonen, dan moet je zeker Macafe koffiebonen proberen. Hiermee zet je een heerlijk kopje verse koffie. Macafe koffiebonen zijn vers, waardoor de koffie goed smaakt. Hiermee begin je een nieuwe dag voordat je naar je werk gaat, word je wat beter wakker of breng je een mooie kop naar je partner om samen je vrije dag te beginnen. Door deze koffiebonen van Macafe te gebruiken, verspreid je in je huis tijdens het brouwproces een sterk koffiearoma en kun je dubbel zoveel genieten van koffiebonen. Maal koffiebonen tot poeder in een koffiemolen en gebruik ze in een espressomachine om goede koffie te maken.

Koffiebonen zijn ideaal voor een goede koffie

Koffiebonen zijn onmisbaar bij het zetten van heerlijke en verse koffie. Om de meest verse koffie te krijgen, maal je koffiebonen alleen als je koffie wilt. Gebruik alleen de hoeveelheid koffiebonen die je nodig hebt, zodat de resterende koffiebonen vers blijven en je niet veel koffiepoeder nodig hebt. Op deze manier wordt de smaak en geur van de bonen beter. Zo kun je daar elke keer van genieten als je koffie aan het drinken bent. Macafe koffiebonen staan bekend om hun versheid en verse koffie is toch echt de beste koffie.

Het assortiment van Macafe koffiebonen bij CasaBarista

Bij CasaBarista kun je terecht voor de koffiebonen van Macafe. Deze koffiebonen zijn een van de beste koffiebonen op de markt en bij CasaBarista kun je ze inslaan. Als je niet zeker weet of je de koffiebonen van Macafe lekker vindt, dan kun je ook eerst een proefbestelling bestellen. Hier zitten de drie soorten bij die CasaBarista verkoopt. Hiermee kun je dan proeven welke je het lekkerste vindt. Naast de klassieke versie koffiebonen van Macafe, verkoopt CasaBarista ook de Milano en Crema koffiebonen van Macafe.

Voor Macafe koffiebonen kun je terecht in de winkels of webshop van CasaBarista

Als je hierna overtuigd bent van het voordeel en de vele pluspunten van koffiebonen, dan kun je in de winkels van CasaBarista terecht voor koffiebonen. We raden dan zeker de Macafe koffiebonen aan.  CasaBarista heeft verschillende winkels in Nederland, en zelfs een in Antwerpen in België waar je terecht kan voor koffiebonen, maar ook voor koffiemolens en koffiezetapparaten. Ook kun je in de webshop een kijkje nemen voor het aanbod van CasaBarista. In de webshop bestel je gemakkelijk de soort koffiebonen die je het lekkerste vindt en deze worden dan per drie en per zak 1 kilogram bij je thuis geleverd.