KOFFIE ONDERNEMERS GEZOCHT VOOR FRANCHISE

Koffie ondernemers in Nederland & België
CasaBarista zoekt enthousiaste koffie ondernemers. Die zich willen richten op het topsegment voor de verse koffiesoorten. Zoals je drinkt in speciale espressobars of op een Italiaanse piazza. Deze perfecte barista koffiekwaliteit brengen we graag naar onze klanten. Hiervoor hebben wij een franchiseformule met Barista Society opgericht. Een ondernemer met passie voor koffie kan hieraan deelnemen. Als franchiser maak je gebruik van ons bewezen concept. Je bent zelfstandig ondernemer en functioneert (full- of parttime) als deelnemer van CasaBarista. Dit kan een Barista Shop zijn voor consumenten, het starten van een mobiele espressobar met Coffee-on-Wheels, of het benaderen van de zakelijke markt als koffie adviseur. Of een combinatie van activiteiten. Onze succesvolle franchiseformule heeft een lage drempel: geen toetredingskosten, lage investering en zonder A-locatie eisen.

Koffie franchise ondernemer worden in bewezen concept & lage drempel?
CasaBarista biedt een uniek serviceconcept aan koffieliefhebbers. Bij onze professionele Barista kunt u terecht voor topklasse espresso apparatuur, koffieworkshops & technische dienst. Met persoonlijk advies en demonstratie voor de lekkerste verse koffiesoorten. Wij zijn hoofddealer van topmerken als Bezzera, Rocket, Vibiemme, Expobar, Macap, Mazzer, Mahlkonig, Compak & Quamar. En met meer dan 10 Barista shops in Nederland & België altijd in de buurt. Ervaar het zelf: graag tot caffè!

Nieuwe Franchisers met Koffiepassie
CasaBarista zoekt wegens succes nieuwe ondernemers voor de consumenten, zakelijke markt en Coffee-on-Wheels in Nederland, België, Frankrijk (of andere landen). Ben je een échte koffieliefhebber en wil je je (parttime) aansluiten bij ons concept, dan is onze Barista Society wellicht iets voor jou! Woon je in een regio waar zich al een CasaBarista locatie bevindt? Neem toch gerust contact op, om de mogelijkheden voor samenwerking te bespreken.

Landelijk Barista Society netwerk
Het voordeel van onze Barista Society is dat je deel uitmaakt van een landelijk netwerk. Handig voor klanten, want er is altijd een Barista in de regio. Maar ook handig voor franchisers, want het biedt een uniek platform met: kennisdeling, barista training & certificering, PR & marketing, websites & social media, centrale inkoop & import, logistiek, administratie en technische servicedienst. Je hoeft niet zelf het wiel uit te vinden en maakt gebruik van de kracht van ons merk en ondersteunende organisatie. Zodat jij je volledig kan richten op jouw klanten & koffiepassie.

Franchise mogelijkheden bij CasaBarista
Een koffie franchiser kan naar keuze (parttime of fulltime) deelnemen aan één of meerdere CasaBarista activiteiten:

Jouw Barista Shop voor consumenten
Als franchiser heb je een eigen locatie (de Barista shop) waar de consumenten koffieproducten van CasaBarista worden aangeboden. Dit kan vanuit huis, kantoor of een winkel / bedrijfsruimte. Je ontvangt koffieliefhebbers en geeft deskundige uitleg over verse koffie, de benodigde apparatuur & accessoires. Ons concept is om klanten via de website goed te informeren over koffieproducten. Vervolgens maakt de klant een persoonlijke afspraak bij jouw Barista shop: voor uitleg, demonstratie en aankoop. Dit biedt “the best of both worlds”. Het gemak van internet gecombineerd met de perfecte service van een koffie speciaalzaak in de buurt met topklasse merken. Bij voorkeur geef je in jouw Barista shop ook workshops en reparatie & onderhoudsdiensten voor apparatuur.

Gecertificeerde SCAE Barista’s
Als franchiser beschik je over uitstekende koffiekennis en Barista vaardigheden. Deze heb je al, of bent bereid hierin te ontwikkelen. Onze Barista Society is gecertificeerd door de Specialty Coffee Association Europe (SCAE). Klanten zijn hierdoor verzekerd van advies door een ervaren expert.

Jouw mobiele espressobar met Coffee-on-Wheels
Je exploiteert zelfstandig een mobiele espressobar voor evenementen, feesten en beursen. En je geeft koffieworkshops, demonstraties aan groepen en teamuitjes. Bovendien kan je met de koffiebar venten, op vaste standplaatsen in jouw regio. Als professioneel Barista serveer je handmatig bereide koffiesoorten aan klanten. Jouw Coffee-on-Wheels espressobar is ingericht met professionele apparatuur en accessoires. De mobiele espressobar kan je naar keus zelf inbrengen, passend bij ons concept en uitstraling. Je maakt deel uit van het succesvolle Coffee-on-Wheels netwerk met uitgebreide klantenkring. Hiernaast krijg je professionele ondersteuning bij de opstart en exploitatie van jouw mobiele espressobar.

Advies & inrichting koffiebars in de horeca
CasaBarista biedt ook een compleet koffieconcept voor bars en horeca. Zodat zij topklasse koffie kunnen serveren aan gasten. Perfecte verse koffie is immers hét visitekaartje van elke horecazaak. Wij bieden een keuze uit professionele koffie apparatuur, koffiebonen, accessoires, servies, barista training & technische service. Als adviseur benader je horecazaken bij het inrichten van koffiebars. Je adviseert hen over de lekkerste koffiesoorten, hun koffiekaart, de benodigde apparatuur en geeft training aan personeel. Mét Italiaanse Barista passie.

Professionele Ondersteuning
CasaBarista neemt franchisers de zorg uit handen van productmanagement, internationale relaties, inkoop, logistiek, garantie, marketing, websites & PR. Wij onderhouden directe relaties met internationale producenten van topklasse koffiemerken. Door de centrale inkoop hebben wij een goede positie bij leveringen, productintroducties & service. Vanuit ons magazijn en distributiecentrum worden franchisers bevoorraad. Met snelle 24-uurs service: vandaag besteld, morgen in huis. Voor garantie afhandeling en reparaties beschikken wij over een eigen technische servicedienst. Verder nemen wij de zorg uit handen van website ontwikkeling, beheer en internetmarketing. Franchisers kunnen bv via onze website ook terecht op een speciaal gereserveerd gedeelte. Hier kan je producten inkopen en gebruikmaken van een digitale bibliotheek. Met uitgebreide gebruiksaanwijzingen, presentaties, prijslijsten en contracten. Verder kan je voordelig deelnemen aan een online administratiepakket voor ondernemers met template offertes en facturen. Kortom, je kunt instappen op een goed ingerichte, rijdende trein!

Nieuwe Franchisers met Koffiepassie
CasaBarista zoekt wegens succes nieuwe ondernemers voor de consumenten, zakelijke markt en Coffee-on-Wheels in Nederland, België, Frankrijk (of andere landen). Ben je een échte koffieliefhebber en wil je je (parttime) aansluiten bij ons concept, dan is onze Barista Society wellicht iets voor jou! Woon je in een regio waar zich al een CasaBarista locatie bevindt? Neem toch gerust contact op, om de mogelijkheden voor samenwerking te bespreken.

Contact

Spreekt ons unieke concept jou aan? Stuur aub een mail met jouw gegevens, achtergrond en ambitie:
matthieu@casabarista.nl of bel +31(0)85-0220067 / +31(0)6 1834 9751