KOFFIE ONDERNEMERS GEZOCHT VOOR FRANCHISE

Koffie ondernemers in Nederland & België
CasaBarista zoekt enthousiaste koffie ondernemers. Die zich willen richten op het topsegment voor de verse koffiesoorten. Zoals je drinkt in speciale espressobars of op een Italiaanse piazza. Deze perfecte barista koffiekwaliteit brengen we graag naar onze klanten. Hiervoor hebben wij een franchiseformule met Barista Society opgericht. Een ondernemer met passie voor koffie kan hieraan deelnemen. Als franchiser maak je gebruik van ons bewezen concept. Je bent zelfstandig ondernemer en functioneert (full- of parttime) als deelnemer van CasaBarista. Dit kan een Barista Shop zijn voor consumenten, het starten van een mobiele espressobar met Coffee-on-Wheels, of het benaderen van de zakelijke markt als koffie adviseur. Of een combinatie van activiteiten. Onze succesvolle franchise-licentie formule heeft een lage drempel: aantrekkelijke toetredingskosten, lage investering en vergt geen dure AA-locatie eisen.

Coffee on Wheels bestaat uit een enthousiaste groep van 10 barista’s die verspreid zijn door het hele land. Elke barista bedient een eigen regio. Door deze samenwerking hebben we een sterk netwerk én sterke online positie opgebouwd. Binnen Nederland zijn er nog enkele regio’s beschikbaar die nog niet door ons netwerk worden bediend. Daarom zoeken we voor Coffee on Wheels ondernemers voor de volgende regio’s:

  • Eindhoven
  • Groningen/Drenthe
  • Antwerpen
  • Gent/Brugge
  • Hasselt

Geïnteresseerd om deel uit te maken van Coffee on Wheels? Neem dan contact op met Matthieu Los via matthieu@casabarista.nl of bel +31(0)85-0220067 / +31(0)6 1834 9751.